Elooooooooo :)
I am who I am.
o
Ostatnio edytowany przez klaudusia1205 (2008-05-17 21:52:43)
krosing ower wymiata. angielszyzna pani bilogicy wymietła wszystko inne. Ale przecież pani nie jest pastuchem. tak w drodze wyjaśnienia. Mój kolega w kółko powtarzał 'przepraszam, a kto tu jest kierownikiem zmiany?' albo 'no taaaak, czemuuu nieeee'. Albo 'hola, hola, to nie ranczo!' A z podstawówki pamiętam 'miód z kaszanką' albo 'kiełbasa z dżemem'. Wszyscy walili tymi tekstami w kółko, w różnych sytuacjach, więc nie będę konkretnie opisywać. W ogóle moja klasa miała niezłe tekściory xD
Klasowicz
pamietacie moze tytul tegoodcinka o roberciku??
Klasowicz
ta oczywiscie nie byłam w stanie wtedy sie powstrzymac od wybuch śmiechu ta pani x ostro sobie poczynała. wiecie co mi sie juz troszeczę jezyki mylą w piątek do mojej anglistki powiedziaąłm dastwidania( po rosyjsku dowidzenia) wypaliłam na maxa z tym tekstem
No cóż. Mnie tata kocha tylko tak po tatowsku. Mama po mamowsku. A siostra po siostrowsku...
Widocznie mam/miałam normalne dzieciństwo i po prostu nie jestem w stanie zrozumieć bólu, jakim przepełniony jest Jóreczek. Ale swoją drogą wydaje mi się, że on jest trochę samotny. Wiecznie jest sam, nikt go nie rozumie... emokidsem mi zajechało <hahaha> czyżby pan profesor czytał bravo?
ej, nawet grzywa się zgadza! Nie no, pod okładką Naszynal dżeografik na bank kryje się bravo. Albo co gorsza - bravo girl <hahaha> Malwa, to co? Bierzemy się za niego? <serduszka>
Maxi, obawiam się, że musimy go ukryć, bo tyle fanek ma, że na bank będa chciały go zajumać! A taki mężczyna to oryginał... niewielu takich jest na świecie...
Niepełnoprawny
nie jemu to pewnie jakieś kOŚCIELNE Hiciory Puszczali żeby był spokojny:P
Niepełnoprawny
:PTy Klaudusia nie używaj mojego imienia jako twoja wenę twórczą obierz sobie inny punkt:P
Haha, dobra. To Jurasa do wora a wór do jeziora! znaczy do garażu! Maxi, on od początku przeczuwał, że te Twoje śledzenie go nic dobrego nie wróży! Kurna, jasnowidz jakiś czy co? Ta jego mania prześladowcza nie jest taka nieuzasadniona! Ale musimy mu rowerek hapnąć, co by się nie czuł samotny... Misia mu kupię, takiego z trocinami! <lol2>
dobra! moja świnka morska potrzebuje wymiany trocin, więc te zużyte włoże do środka, a kształ misia zrobię ze szmaty od mopa! <lol2>
Klasowicz
i bedze sie jurus leczyl konskim lajnem heee