Elooooooooo :)
I am who I am.
o
Ostatnio edytowany przez klaudusia1205 (2008-05-17 21:52:43)
krosing ower wymiata. angielszyzna pani bilogicy wymiet³a wszystko inne. Ale przecie¿ pani nie jest pastuchem. tak w drodze wyja¶nienia. Mój kolega w kó³ko powtarza³ 'przepraszam, a kto tu jest kierownikiem zmiany?' albo 'no taaaak, czemuuu nieeee'. Albo 'hola, hola, to nie ranczo!' A z podstawówki pamiêtam 'miód z kaszank±' albo 'kie³basa z d¿emem'. Wszyscy walili tymi tekstami w kó³ko, w ró¿nych sytuacjach, wiêc nie bêdê konkretnie opisywaæ. W ogóle moja klasa mia³a niez³e tek¶ciory xD
Klasowicz
pamietacie moze tytul tegoodcinka o roberciku??
Klasowicz
ta oczywiscie nie by³am w stanie wtedy sie powstrzymac od wybuch ¶miechu ta pani x ostro sobie poczyna³a. wiecie co mi sie juz troszeczê jezyki myl± w pi±tek do mojej anglistki powiedzia±³m dastwidania( po rosyjsku dowidzenia) wypali³am na maxa z tym tekstem
No có¿. Mnie tata kocha tylko tak po tatowsku. Mama po mamowsku. A siostra po siostrowsku...
Widocznie mam/mia³am normalne dzieciñstwo i po prostu nie jestem w stanie zrozumieæ bólu, jakim przepe³niony jest Jóreczek. Ale swoj± drog± wydaje mi siê, ¿e on jest trochê samotny. Wiecznie jest sam, nikt go nie rozumie... emokidsem mi zajecha³o <hahaha> czy¿by pan profesor czyta³ bravo?
ej, nawet grzywa siê zgadza! Nie no, pod ok³adk± Naszynal d¿eografik na bank kryje siê bravo. Albo co gorsza - bravo girl <hahaha> Malwa, to co? Bierzemy siê za niego? <serduszka>
Maxi, obawiam siê, ¿e musimy go ukryæ, bo tyle fanek ma, ¿e na bank bêda chcia³y go zajumaæ! A taki mê¿czyna to orygina³... niewielu takich jest na ¶wiecie...
Niepe³noprawny
nie jemu to pewnie jakie¶ kO¦CIELNE Hiciory Puszczali ¿eby by³ spokojny:P
Niepe³noprawny
:PTy Klaudusia nie u¿ywaj mojego imienia jako twoja wenê twórcz± obierz sobie inny punkt:P
Haha, dobra. To Jurasa do wora a wór do jeziora! znaczy do gara¿u! Maxi, on od pocz±tku przeczuwa³, ¿e te Twoje ¶ledzenie go nic dobrego nie wró¿y! Kurna, jasnowidz jaki¶ czy co? Ta jego mania prze¶ladowcza nie jest taka nieuzasadniona! Ale musimy mu rowerek hapn±æ, co by siê nie czu³ samotny... Misia mu kupiê, takiego z trocinami! <lol2>
dobra! moja ¶winka morska potrzebuje wymiany trocin, wiêc te zu¿yte w³o¿e do ¶rodka, a kszta³ misia zrobiê ze szmaty od mopa! <lol2>
Klasowicz
i bedze sie jurus leczyl konskim lajnem heee